Kilpailukykyä verkkokoulutuksilla

Kestävä ja tehokas tapa kehittää työntekijöitä

Työelämän aidot HSE -verkkokurssit

Tuomme lisäarvoa työympäristöön, yritykseen ja elämään yksilön oppimisen ja työhyvinvoinnin kautta, ja samalla vähennämme ympäristöä kuormittavia välillisiä haittatekijöitä.

Kurssit ovat suoritettavissa myös ilman fyysistä kurssikorttia, edullisempaan hintaan. Jos et tarvitse fyysistä kurssikorttia niin valitse tarvitsemastasi kurssista sellainen, joka ei sisällä kurssikorttia. Kurssikortti on mahdollista tilata erikseen kauttamme myös jälkikäteen.

Suoritettujen kurssien kurssitodistukset ovat aina saatavilla sähköisesti pdf -formaatissa oman profiilisivun kautta.

Tutustu huolellisesti kurssien sisältöön ennen tilausta!

Verkkokurssit

Kaikki hinnat sis. alv24%

Hanki useampi toisiaan täydentävää kurssia samassa paketissa, edullisemmin. Säästät aikaa ja rahaa verrattuna yksittäisten kurssien ostoon!

Hanki useampi toisiaan täydentävää kurssia samassa paketissa, edullisemmin. Säästät aikaa ja rahaa verrattuna yksittäisten kurssien ostoon!

Haluatko, että yrityksesi on parempi työpaikka?

Me voimme auttaa!

Yrityksille ja suurille organisaatioille Kurssihuoneen koulutuskumppanuus, ja aidot HSE -verkkokoulutukset ovat vaivattomin ja kustannustehokkain tapa kouluttaa.

Tutki, opi ja kehitä itseäsi!

Työelämässä kouluttautuminen kuulostaa tylsältä, mutta se kuitenkin parantaa oman elämämme sekä työyhteisömme laatua. Elinikäinen oppiminen on tärkeää myös yksilön kilpailukyvyn ja työllistettävyyden kannalta. Siksi ihmisten luonnollinen halu tutkia, oppia ja kasvaa ovat ensiarvoisen tärkeitä!

Olemme panostaneet laadukkaaseen kurssikokemukseen